Ahjus küpsetatud mahlane pirukas suitsulõhe ja kodujuustuga
Koostisosad: kodujuust 22%, külmsuitsulõhe 11% (Atlandi lõhe, sool), brokkoli, pastöriseeritud joogipiim, kanamuna, porgand, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, petersell, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), suhkur, sool, sooda, petersell, sidrunipipar (sool, must pipar, sidrunhape, modifitseeritud maisitärklis, suhkur, sibul), kuivatatud petersell.
Kaal: 680 g 
Säilitustingimused: +2°C... +6°C, kuni 5 ööpäeva
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energiasisaldus 560 kJ / 134 kcal, rasvad 12 g, millest küllastunud rasvhapped 5,3 g, süsivesikud 1,5 g, millest suhkrud 1,2 g, valgud 10 g, sool 0,6 g. 
Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Sobib ka serveerimiseks ja söömiseks kohe, ilma eelneva soojendamiseta.
Pole saadaval