Ahjus küpsetatud mahlane pirukas fetajuustu, rukola ja kirsstomatitega
Koostisosad: fetajuust 20% (piim, sool, juuretis), kirsstomat 16%, rukola 3%, hapukoor, porgand, kanamuna, margariin (palmiõli, vesi, rapsiõli, emulgaator: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained), kaerahelbed, nisujahu, želeeriv aine (suhkur, modifitseeritud tärklis, paksendajad: karrageen, jaanileivapuujahu, happesuse regulaator: trinaatriumtsitraat), küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), suhkur, sool, petersell, seemned (lina-, seesamiseemned), lõhna- ja maitseained: viie pipra segu (valge-, must-, roheline pipar, roseepipar, vürts), kuivatatud petersell.
Kaal: 630 g
Säilitustingimused: +2°C... +6°C, kuni 5 ööpäeva
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energiasisaldus 539,1 kJ / 128,7 kcal, rasvad 12,6 g, millest küllastunud rasvhapped 5,5 g, süsivesikud 1,7 g, millest suhkrud 1,3 g, valgud 6,2 g, sool 0,6 g. 
Naudi pirukat külmalt või soojalt. Eemalda pakend. Soojendamiseks aseta pirukas koos olemasoleva küpsetusvormiga eelkuumutatud ahju ja küpseta 180 °C juures 8–10 minutit või mikrolaineahjus 800 W juures 1,5–2 minutit. Sobib ka serveerimiseks ja söömiseks kohe, ilma eelneva soojendamiseta.

Pole saadaval