Võipurutort rabarberi ja kohupiimaga
Koostisosad:
rabarber 15%, kohupiim 15%, nisujahu, suhkur, või 14%, hapukoor, kanamunad, küpsetuspulber (modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape, kergitusained: kaaliumtartraat, söögisooda), lõhna- ja maitseained: vanill, kaneel.
Säilitustingimused +2°C… +6°C, kuni 7 ööpäeva
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energiasisaldus 1131 kJ / 269 kcal, rasvad 11,5 g,
millest küllastunud rasvhapped 10,2 g, süsivesikud 35,2 g, millest suhkrud 31,4 g, valgud 6,9 g, sool 0,1 g
Naudi külmalt või soojalt. Soojendamiseks eemalda plastkarp ning aseta koos pappümbrisega 10-12 minutiks 200°C ahju. Tordi mugavamaks lahti lõikamiseks eemalda pappümbrise äär rebides liitekohast. Serveeri jäätise, vahu- koore või vaniljekastmega.
Pole saadaval